Coaching on the job

In de zorg maar ook buiten de zorg is oprechte aandacht voor de patiënt en voor elkaar een belangrijk onderdeel in het contact maken met de ander. Het coachen tijdens het werkproces is een individueel traject waarbij specifieke aandacht is voor de leerdoelen of ontwikkelingspunten van de (zorg) professional. Hoe ziet de coaching on the job eruit?

Waar beginnen we?

In een kennismakingsgesprek bespreken we de ontwikkelingspunten. Ik ga meeluisteren en meekijken met de (zorg)professional tijdens de werkzaamheden. Dit doe ik op meerdere momenten, zodat de voortgang en vooruitgang goed in beeld komt. Stap voor stap gaan we de leerdoelen realiseren. Vervolgens vindt een evaluatie plaats met de coachee en leidinggevende.

Wat levert het op?

Als coach help ik de (zorg) professional meer persoonsgericht te werken met oprechte aandacht voor de patiënt, medemens en voor collega’s. Het zelfvertrouwen groeit en de professionaliteit neemt toe. Dit alles heeft een positief effect op de praktijkvoering.

Coaching on the job sluit mooi aan op de training ‘Een persoonlijk gesprek. De rode draad van deze training is oprechte aandacht van mens tot mens oftewel persoonsgerichte zorg.

Resultaat na coaching

Oprechte aandacht voor de patiënt

Behoud van regie over gesprekken

Zelfvertrouwen en professionaliteit

Efficiënte praktijkvoering

Nog meer werkplezier

Meer kennis NHG TriageWijzer

Voor iedereen!

Coaching geeft een ‘boost’ en nieuwe energie. Je werkt aan je eigen ontwikkeling en groei. Ook buiten de zorg verzorg ik maatwerk voor individuen en teams.

Iets voor jou? Bel of mail vrijblijvend. Dan stemmen we het samen af.

Benieuwd?

Met goede coaching leer je de juiste keuzes maken en bereik je meer. Ben je benieuwd naar mijn persoonlijke aanpak? Ik vertel je graag meer!

Individuele coaching

Als mens wil je groeien. Jezelf blijven ontwikkelen. Dat geeft meer plezier en voldoening. Thuis én op je werk.

Teamcoaching

Goed samenwerken gaat niet vanzelf. Versterk de onderlinge communicatie in je team en bereik meer kwaliteit.

Vragen? Bel of mail – een oriënterend gesprek is altijd gratis