Trainingen

Persoonsgericht werken is een essentieel onderdeel van de eerstelijnszorg. Het verhoogt de kwaliteit. Niet alleen binnen, maar ook buiten de zorg. Leren en verbeteren is het doel van al mijn trainingen. Je leert bijvoorbeeld veilig incidenten melden of een persoonlijk gesprek voeren. 

Niet uit je talent blijkt wie je bent, maar uit de keuzes die je maakt.
Bel of mail voor meer informatie en persoonlijke afstemming. 

WAT IK KAN BIEDEN

Veilig Incident melden

Het melden van incidenten – vimmen – is niet altijd makkelijk. Maar juist door het melden en analyseren van (bijna) incidenten lever je een bijdrage aan de kwaliteit van je organisatie. Een goede VIM-training is maatwerk.

Trap niet in die valkuil

Deze online training bestaat uit drie modules. De training is bedoeld voor startende en ervaren (junior) triagisten. Aan de hand van heldere casuïstiek worden valkuilen onder de aandacht gebracht.

Een persoonlijk gesprek

De training ‘Een persoonlijk gesprek’ inspireert doktersassistenten tot het voeren van een persoonlijk, gestructureerd en efficiënt gesprek. De rode draad is oprechte aandacht van mens tot mens.

Over mijn grens – en nu?

De training is ontwikkelt samen met Tactus training & advies. Het maakt deelnemers bewust van het feit dat grensoverschrijdend gedrag, waaronder (be-)dreiging, kan voorkomen in de praktijk, maar niet bij de zorg hoort!

Training op maat

Behoefte aan een andere training?
In overleg kunnen ook andere trainingen op maat aangeboden worden. Neem contact op voor meer informatie en persoonlijke afstemming.

Vragen? Bel of mail – een oriënterend gesprek is altijd gratis