Meer over Agnes IJland...

‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’

Als vijfde kind uit een gezin van zes ben ik opgegroeid in Twente. Bij mijn opvoeding is mij Twentse nuchterheid, humor, hartelijkheid en degelijkheid meegegeven. Zelf ben ik moeder van vier geweldige, leuke, volwassen kinderen.

Op mijn twintigste ben ik begonnen als doktersassistente bij de huisartsenpraktijk in mijn eigen dorp.
In 2006 begon ik als triagist bij de huisartsenposten in Enschede en Oldenzaal. Vervolgens heb ik in 2010 de overstap gemaakt naar een management- en leidinggevende functie binnen Spoedzorg Huisartsen Twente.

Naast mijn werk heb ik een HBO management-, trainer- en coachopleiding afgerond.

Mijn opleidingen – in combinatie met mijn kennis van triage en ervaring als triagist (ik draai nog wekelijks een paar diensten!) en manager op de huisartsenposten – geven mij een stevige basis om
mijn werk deskundig en met ontzettend veel plezier en enthousiasme te doen.

Als trainer en coach ben ik herkenbaar aan mijn integriteit, nuchtere, daadkrachtige en persoonlijke aanpak. Met een gezonde dosis relativerende humor geef ik inzichten die bijdragen aan het vinden van oplossingen op vraagstukken. Als calamiteitenonderzoeker ben ik naast genoemde eigenschappen gebaat bij mijn oog voor detail en mijn analytisch vermogen.

‘ALLES KOMT ALTIJD GOED’

Mijn basisregel is dat altijd alles goed komt. Overal leert men van en positiviteit maakt het leven veel leuker.

Alle ervaringen zijn een leerschool. Vanuit mijn eigen ervaring, kennis en Twentse nuchterheid help ik mensen én organisaties de juiste keuzes te maken.

De juiste keuzes maken? 

Neem gerust contact met mij op.  Samen komen we er zeker uit!

‘In al die jaren dat ik Agnes ken, heb ik haar in verschillende rollen leren kennen. Een aantal dingen zijn echter altijd hetzelfde gebleven. Oprecht en integer wijdt ze zich met hart en ziel aan haar taak. Met een ruime blik voor het overzicht maar vooral veel oog voor detail en persoonlijke aandacht.’

Gerard Koekkoek, Kaderhuisarts Beleid & Beheer, Intern Auditor SHT