Teamcoaching

De vele veranderingen in het wereld van nu maken organisaties platter. Dat leidt tot meer taken en verantwoordelijkheden binnen het team. Samen moet je de organisatie dragen. En samen ben je verantwoordelijk voor het goed uitvoeren van de taken binnen de organisatie. Wat verwacht je van elkaar? Hoe organiseer je een goede samenwerking?

Waar begin je als team?
Het verbeteren van de onderlinge communicatie is vaak een goede start. In een team is oprechte aandacht voor elkaar enorm belangrijk. Je moet elkaars kwaliteiten, krachten en gevoeligheden kennen om elkaar te versterken en om de organisatiedoelen te bereiken. Aan de basis van een sterk team staat onderling begrip en ruimte voor elkaar. Daarop is mijn aanpak gericht.

Wat doe ik?
Vanuit mijn basisregel dat alles altijd goed komt ga ik met een team aan de slag. Wat leeft en speelt bij een ieder? Wat zijn de rollen en verwachtingen? Hoe kan je binnen het team goed gebruik maken van elkaars kwaliteiten en deze stimuleren? Met mijn mensgerichte aanpak en vanuit mijn eigen ervaring, kennis en nuchterheid leer ik teams de juiste keuzes te maken.

 

Resultaat na coaching

Minder miscommunicatie

Meer samenwerking en harmonie

Meer efficiëntie -> minder werkdruk

Betere sfeer en meer werkplezier

Een sterk en positief team

Voor iedereen!

Coaching geeft een ‘boost’ en nieuwe energie. Je werkt aan je eigen ontwikkeling en groei. Ook buiten de zorg verzorg ik maatwerk voor individuen en teams.

Iets voor jou? Bel of mail vrijblijvend. Dan stemmen we het samen af.

Benieuwd?

Met goede coaching leer je de juiste keuzes maken en bereik je meer. Ben je benieuwd naar mijn persoonlijke aanpak? Ik vertel je graag meer!

Individuele coaching

Als mens wil je groeien. Jezelf blijven ontwikkelen. Dat geeft meer plezier en voldoening. Thuis én op je werk.

Coaching on the job

Individuele coaching op je werkplek. Met aandacht voor jouw leerdoelen. Persoonlijke ontwikkeling – doelgericht.

Vragen? Bel of mail – een oriënterend gesprek is altijd gratis