Individuele coaching

In de huidige maatschappij zijn de omstandigheden vaak alles behalve zeker. Veranderingen volgen elkaar snel op. De omgeving wordt complexer. Vooral in de zorgsector speelt dit een grote rol. Toch wil je als individu meegaan met de tijd, jezelf blijven ontwikkelen en groeien. Op persoonlijk vlak en in je werk. Dat blijkt meestal makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe pak je het anders aan?

Het begint met persoonlijk contact
Individuele coaching helpt je vooruit. Onze eerste kennismaking is vrijblijvend en kan plaatsvinden aan de keukentafel, op de praktijk of kantoor, of door een wandeling in de natuur. Wat voor jou prettig is. Samen beoordelen we of de klik er is. Gaan we samen verder? Dan stemmen we samen, afhankelijk van de coachvraag, het coachtraject af.

Wat doe ik?
Voorop staat jouw coachvraag. Daar stem ik mijn aanpak op af. Deze is altijd mensgericht en op maat. Tijdens de coaching hou ik je een spiegel voor, geef ik feedback, ben ik open en eerlijk en geef ik je inzicht in je eigen handelen. Ik ben onafhankelijk, onbevooroordeeld, rustig en nuchter van aard.

 

Resultaat na coaching

Inzicht en reflectie op je eigen handelen

Beter omgaan met belemmeringen

Meer (werk)plezier en voldoening

Voor iedereen!

Coaching geeft een ‘boost’ en nieuwe energie. Je werkt aan je eigen ontwikkeling en groei. Ook buiten de zorg verzorg ik persoonlijk maatwerk.

Iets voor jou? Bel of mail vrijblijvend. Dan stemmen we het samen af.

Benieuwd?

Met goede coaching leer je de juiste keuzes maken en bereik je meer. Ben je benieuwd naar mijn persoonlijke aanpak? Ik vertel je graag meer!

Teamcoaching

Goed samenwerken gaat niet vanzelf. Versterk de onderlinge communicatie in je team en bereik meer kwaliteit.

Coaching on the job

Individuele coaching op je werkplek. Met aandacht voor jouw leerdoelen. Persoonlijke ontwikkeling. Doelgericht.

Vragen? Bel of mail – een oriënterend gesprek is altijd gratis